MicroStakes FullRing Donkaments -.-

петък, 14 март 2008 г.

I love when i run like Jesus

Здрасти, :)
на 11ти имах яка малка сесийка :) малка щото изиграх само ~900 ръце и яка щото имах доста добър win rate за тея 900 ръце

Ето и статистиката.


Ето и графиката.



Ето започвам и с ръцете

http://www.liquidpoker.net/h/402999
една от първите ръце за сесията
след неговия чек/рейз на флопа си помислих, че може би блъфира и го ри-рейзнах след неговия алл ин бях твърдо убеден, че има Поп, но не знам защо към края на изтичащите ми секунди реших че може да е на Ах и платих с надеждата за сплит.Тотално грешно изиграна ръка от мене.

http://www.liquidpoker.net/h/402814
Не съм сигурен дали call-a ми префлоп е добър или не по скоро не :(
Ръката е слагам заради малоумната игра на УТГ рейзара , който плаща търн бета ми без draw само две over cards и после ПЛАЩА РИВЪР БЕТА С ACE HIGH!!!

http://www.liquidpoker.net/h/402817
Битка на блиндовете в повечето случай жестока.Трябваше да рейзна повече префлоп до 1$ или 1.25$. рейза му на флопа ми изглеждаше като Flush Draw(FD) или А8, К8, Q8, само му платих за да не демонстрирам голяма сила и да го оставя да заложи на търна, и при безопасен търн да играя за стак.
Търна беше безопасен(защото едва ли щеше да рейзва second pair на флопа), с този CRAI(Check-Raise All-In)малко си убивам value-то от ръце като А8, К8, Q8, но все пак не мисля, че е толкова лошо.


http://www.liquidpoker.net/h/402828
Min-ReRaise му префлоп направо КРЕЩИ за монстер и то чудовище от ГОЛЕМИТЕ.
Рейзвам флопа за да видя дали наистина има чудовище (въпреки че мога и само да платя и да го видя както ще направи на търна, но предпочитам рейза), Рейза ми е доста голям и до известна степен се комитвам към пота, някъв рейз от рода до 6.75$-7-8 е много по-удачен, но това е заради това, че почти ми свърши времето и в последния момент цъкнах пот-бет бутона.

http://www.liquidpoker.net/h/402830
Асаци на кеш маси по принцип не лимпвам, но четох темата за лимпване на Асаци и реших да пробвам и да се надявам на рейз( но не за да ре-рейзна, защото ще ти издам ръката, а просто за да се стесни полето от играчи, които ще видят флопа), като по учебник пича от MP(middle position) си рейзва и си плащам като пълен измекяр(много ме кефи тая дума :D).
По на татък всичко стандартно, само дето си прецаках много value-то на Ривъра от ръце като AQ KQ etc с тоя Shove(Директен алл ин, когато си първи да дейставаш).

http://www.liquidpoker.net/h/402834
Тъп call префлоп( защото пича който рейзва е short stack и нямам добри implied odds)
Кво друго да кажа.
Life is good when u flop Da Nuts. :)

http://www.liquidpoker.net/h/402854
Тука нещо съм се разсеял и съм забравил, че аз съм рейзара префлоп и затова тая пасивна линия постфлоп.
Over bet-a на ривера проработи и пича ми плати само с Асо.

http://www.liquidpoker.net/h/402882
Тука си УСРАХ сета.Трябваше да рейзна флопа.Чеквам търна само за да си помисли, че съм на Draw то пък взема, че излезе drawa на ривъра и вече беше много трудно да измъкна от тоя някви пари.

http://www.liquidpoker.net/h/402904
Черешката на тортата.
Не правя 4bet префлоп за да не си издам ръката префлоп макар, че тоя няма да фолдне Попове префлоп има вариант да чек/фолдне флоп (също много малък).
Идеален флоп и се вкарваме.
Знам как се чуствал щото много пъти са ме взимали така КК vs AA (най-губещата ми ръка е КК въпреки че е втора по сила, и то само заради такива случай).

http://www.liquidpoker.net/h/402897
Много интересно рейзване си спретнахме с тоя

http://www.liquidpoker.net/h/402919
Като видя тая ръка ме избива на смях
I was like OMG no WAY, when i saw hes cards...

Ами това е за сега имаше и други интересни ръце май, но не ми се търсят сега :)

Успех!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница